REGIDORIA DE JOVENTUT D’IMPULS

La Regidoria de Joventut a d’impuls del Jovent Republicà de Barcelona, és un instrument polític d’impuls i control de les polítiques de joventut a l’Ajuntament de Barcelona, compost per un equip de 9 consellers i conselleres de districte, un regidor i un assessor.

Volem impulsar polítiques de joventut transformadores i transversals a Barcelona, més enllà de l’àmbit institucional de l’Ajuntament i de la Regidoria d’infància, joventut i gent gran; fiscalitzant alhora l’acció del govern municipal.

Volem una joventut emancipada, preparada per liderar el rumb que la ciutat ha de prendre durant els propers anys. Volem una Barcelona que ofereixi un projecte de vida atractiu per al la seva joventut, no exclusivament els nascuts a Barcelona, sinó per a tots els i les joves que arriben a la ciutat en busca d’un futur millor. Barcelona necessita re-impulsar un nou model de ciutat en especial per als i les joves.

Volem ser una eina útil per als i les joves de la ciutat. Per tant no dubtis en contactar-nos si necessites un cop de mà!

Consulta les nostres propostes per millorar Barcelona aquí!

imatge